Woning meerdere keren beschoten, niemand gewond

Woning meerdere keren beschoten, niemand gewond

Geplaatst op 26 augustus 2023, om 08:15 uur

DEN BOSCH – Aan de Korenaar in Den Bosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag een woning beschoten. Dat gebeurde rond 01:15u in de nacht.

Na het schietincident werd de straat afgezet. Op het moment dat de woning werd beschoten was er niemand in de woning aanwezig, aldus een aanwezige politieagent. In de raam van de woning waren na het schietincident drie kogelgaten zichtbaar. De politie heeft het incident in onderzoek. Politieagenten troffen op straat een aantal kogelhulzen aan, maar omdat niet alle kogelhulzen gevonden werden werd in de loop van de nacht een speurhond ter plaatse gevraagd.

De forensische opsporing van de politie zal zaterdag in de loop van de dag sporenonderzoek doen bij de woning. De woning word tot die tijd verzegeld. Over de dader of daders is op dit moment nog niks bekend.

Foto’s : Bart Meesters