Twee gewonden na steekincident, vier aanhoudingen

Twee gewonden na steekincident, vier aanhoudingen

Geplaatst op 25 augustus 2023, om 11:02 uur

UTRECHT – Op het Westplein in Utrecht was donderdagavond 24 augustus een steekincident. Daarbij raakten twee mensen gewond. De politie heeft vier aanhoudingen gedaan.

Rond 20:30 uur kwam er een melding binnen over een vechtpartij. De collega’s gingen meteen naar de locatie en troffen daar twee gewonde personen aan. Er bleek te zijn gestoken. Vermoedelijk ging er een conflict met meerdere personen aan vooraf. Meerdere personen zijn er gewond geraakt, waaronder een jongen van 16 en een man van 23 jaar. Een persoon heeft ernstige verwondingen opgelopen, maar is buiten levensgevaar.

De recherche heeft direct een onderzoek opgestart en in de omgeving van het incident werden vier verdachten (man van 18, 23, 24 en 29 jaar) aangetroffen en aangehouden. Later werden ook de twee slachtoffers aangehouden. Alle zes de verdachten zitten nog vast.