Meerdere gewonden bij ongeluk op snelweg, busje slaat over de kop

Meerdere gewonden bij ongeluk op snelweg, busje slaat over de kop

Geplaatst op 25 augustus 2023, om 14:55 uur

KOLHAM – Bij een ongeval op de A7 bij Kolham zijn meerdere personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing.

Een busje sloeg na de aanrijding over de kop, een personenauto kwam aan de andere kant van de vangrail in de middenberm terecht. De derde auto stond tegen het busje aan. De brandweerkorpsen van Hoogezand en Groningen zijn uitgerukt evenals vier ambulances en de traumahelikopter.

De politie heeft de rijbaan afgesloten gehad, maar inmiddels kan het verkeer via de vluchtstrook passeren. De oprit van Kolham naar Groningen is afgesloten. In beide richtingen staan flinke files. Hoe de slachtoffers er aan toe zijn is niet bekend, omstanders melden dat er ook twee kinderen bij het ongeval betrokken zijn, maar zij zouden niet gewond zijn geraakt.

Foto’s: Venema Media