Grote brand Truck Center snel onder controle

Grote brand Truck Center snel onder controle

Geplaatst op 25 augustus 2023, om 07:50 uur

WIJCHEN – De brandweer rukte uit voor brand bij een bedrijfspand aan het industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen, dat gebeurde vrijdagochtend om 02:09uur.

Ter plaatse kwam uit de achterzijde van Bas Truck Center Nijmegen veel zwarte rook vrij. De brandweer heeft uit voorzorg vrij snel opgeschaald, om meteen materiaal en mensenkracht ter plaatse te hebben voor het geval dat de brand groots zou uitbreken. De brandweer was al snel met meerdere eenheden ter plaatse.

De brand leek voornamelijk aan de achterzijde van het pand te woeden. Om een betere toegang te verkrijgen heeft de brandweer deels de ruiten van de deuren ingetikt. Wat er precies in brand stond is niet bekend. Wel stonden meerdere vrachtwagens in de hal waar de rook vandaan kwam.

 

Foto’s: John Beckmann / Persbureau Heitink