Shovel ramt woning, grote ravage

Shovel ramt woning, grote ravage

Geplaatst op 23 augustus 2023, om 00:49 uur

LIENDEN – In Lienden zijn de inwoners van een vrijstaand huis aan de Rijndijk op dinsdagavond flink geschrokken. Een shovel met aanhanger raakte van de weg en heeft aanzienlijke schade aangericht aan een groot deel van de woning, wat resulteerde in aanzienlijke ravage.

Op beeldmateriaal is duidelijk te zien dat de woning flinke schade heeft opgelopen. De shovel en de aanhanger kwamen op hun zijkant terecht naast het huis. De bestuurder van de shovel raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Voor zover bekend zijn de bewoners van het huis ongedeerd gebleven. De shovel zou zijn uitgeweken voor een motorrijder, waardoor de combinatie van de weg raakte en in de problemen kwam.

De schade aan de woning is aanzienlijk. Een hoek van de woonkamer is weggerukt, kozijnen zijn kapot en het meubilair is beschadigd.

Foto’s: Marco van Deick/Persbureau Heitink