Ruzie loopt uit de hand, slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis

Ruzie loopt uit de hand, slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis

Geplaatst op 23 augustus 2023, om 19:33 uur

ARNHEM – Agenten met kogelwerende vesten kwamen woensdagmiddag af op een incident in een woning aan Vossenstraat in Arnhem, meldt De Gelderlander.

Er zou sprake zijn geweest van een ruzie, waarbij een persoon met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Volgens buurtbewoners betrof het een heftige confrontatie tussen een man en een vrouw, maar de politie had dit nog niet bevestigd op woensdagavond. De identiteit van het slachtoffer dat naar het ziekenhuis is vervoerd en de ernst van de verwondingen zijn niet duidelijk.

De buurtbewoners zijn geschrokken van het incident. Een aantal van de woningen in het complex betreft zorgwoningen, waar mensen onder begeleiding wonen. Omwonenden werden onaangenaam verrast toen een man met een hamer de toegangsdeur van een van deze appartementen vernielde.

Foto’s: Persbureau Heitink