Politie trekt wapen bij aanhouding van twee mannen uit auto

Politie trekt wapen bij aanhouding van twee mannen uit auto

Geplaatst op 23 augustus 2023, om 18:15 uur

PAALGRAVEN – Bij knooppunt Paalgraven op de A50 heeft de politie woensdagmiddag twee personen gearresteerd.

Tijdens deze actie is door de politie een vuurwapen getrokken, maar er zijn geen schoten gelost en er zijn geen gewonden gemeld. De twee mannen zijn aangehouden. De aanleiding voor deze politieactie was een melding van een vuurwapenbedreiging in Oss. Bij dit incident zijn er eveneens geen gewonden gevallen. Het slachtoffer heeft de politie de richting gewezen van de vermoedelijke verdachten, die op de A50 zijn tot stilstand gebracht en gearresteerd. Momenteel zijn agenten ter plaatse bezig met een onderzoek.

De oprit richting Eindhoven bij Paalgraven is tijdelijk gedeeltelijk afgesloten vanwege dit onderzoek. Ook wordt er verder onderzoek gedaan naar de achtergrond en context van de gemelde bedreiging in Oss.

foto’s: Gabor Heeres