Urgente vermissing, wie heeft Samed gezien?

Urgente vermissing, wie heeft Samed gezien?

Geplaatst op 22 augustus 2023, om 08:57 uur

APELDOORN – De politie is sinds zaterdag op zoek naar de 33-jarige Samed. Hij is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 augustus rond 23:30 uur vertrokken vanaf de Rustoordlaan in Apeldoorn.

Samed is 1,70 meter lang, heeft een fors postuur met kort gemillimeterd haar en hij draagt een zandkleurig jack met een zwarte broek van het merk Adidas. Hij is vertrokken op een zwarte transport damesfiets met rek, zonder krat in onbekende richting. Samed gebruikt medicatie die hij dringend nodig heeft. Alle informatie en tips zijn welkom.

Inmiddels heeft de politie verschillende middelen ingezet, maar dit alles heeft nog niet tot een aanknopingspunt geleid. Samed woont sinds kort in Apeldoorn dus mogelijk is hij verdwaalt. Als je Samed ziet, bel dan direct met 112. Mocht je hem toch zelf willen benaderen, doe dit dan rustig. Hij kan mogelijk angstig reageren.

Heeft u tips of andere mogelijk belangrijke informatie? Bel dan naar 0900 8844.