Vrouw zwaargewond nadat bejaarde achteruit rijdt

Vrouw zwaargewond nadat bejaarde achteruit rijdt

Geplaatst op 21 augustus 2023, om 16:45 uur

HOOFDDORP – Op maandagmiddag heeft er een ernstig incident plaatsgevonden met een auto op het Muiderbos in Hoofddorp, waarbij een vrouw ernstig gewond raakte. De politie meldt dat er geen opzet in het spel lijkt te zijn en het slachtoffer aanspreekbaar is en niet in levensgevaar verkeert.

Rond 15.20 uur werden hulpdiensten opgeroepen. Het lijkt erop dat de bestuurster van de auto achteruit een parkeervak uitreed en de stoep opging. Daar raakte ze een betonnen bank die uit de grond kwam en kwam vervolgens in aanrijding met het slachtoffer, waardoor deze bekneld raakte.

De brandweer heeft het slachtoffer onder de auto vandaan gehaald. Vanwege ernstige verwondingen aan haar benen is ze naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd bij het incident.

Foto: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw