Man (63) overleden na botsing tegen boom

Man (63) overleden na botsing tegen boom

Geplaatst op 21 augustus 2023, om 19:42 uur

HORN – Een 63-jarige man uit de gemeente Leudal is maandagochtend overleden nadat hij met zijn auto tegen een boom botste op de Heythuyserweg in Horn. Het ongeval vond plaats rond 5:55 uur en er werden hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, opgeroepen. Ondanks de inzet van hulpverleners kon het slachtoffer niet meer gered worden.

De man bevond zich alleen in de auto en was onderweg van Heythuysen naar Horn. Op nog onbekende wijze raakte hij van de weg en botste tegen twee bomen, wat resulteerde in aanzienlijke schade aan zijn voertuig.

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht door de autoriteiten. Gedurende het politieonderzoek werd de Heythuyserweg enkele uren afgesloten. Rond 9:15 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.