Fietser ernstig gewond na eenzijdig ongeval

Fietser ernstig gewond na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 19 augustus 2023, om 08:15 uur

BERGEN OP ZOOM – Een fietser is vrijdagavond even na 23:00 uur ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Jacob Obrechtlaan. De fietser kwam ter hoogte van het voormalige politiebureau ten val. Twee ambulances en het Rotterdamse traumateam zijn ingezet om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Hulpdiensten ontvingen de melding rond 23:10 uur. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet helemaal duidelijk. Agenten hebben van enkele omstanders een verklaring opgenomen.

De traumahelikopter landde in stadspark Kijk in de Pot, het slachtoffer is hier per ambulance naar toe vervoerd. De arts van het traumateam is hier de ambulance ingestapt om verdere hulp te verlenen. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Venema Media