Dode vrouw aangetroffen in water, 42 jarige verdachte aangehouden

Dode vrouw aangetroffen in water, 42 jarige verdachte aangehouden

Geplaatst op 18 augustus 2023, om 15:37 uur

TERNEUZEN –  De politie doet onderzoek naar het overlijden van een nog onbekende vrouw. Haar stoffelijk overschot is vrijdagochtend kort voor 09.00 uur ter hoogte van de Beneluxweg aangetroffen in het water. De politie onderzoekt wie de vrouw is en hoe ze om het leven is gekomen.

De politie houdt daarbij nog alle scenario’s open: er kan sprake zijn van een onwel wording, ongeval, zelfdoding of een misdrijf.

Verdachte
De vrouw kon kort voor 13.00 uur uit het water worden gehaald en is naar een uitvaartcentrum gebracht. Rechercheurs van Forensische Opsporing en van de districtsrecherche zijn nog volop met het onderzoek bezig. Zo houdt de politie onder andere een buurtonderzoek, waarbij ook gesproken wordt met binnenvaartschippers. Ook onderzoekt de politie of er camerabeelden beschikbaar zijn.
Kort voor 11.00 uur hield de politie vlak bij de plaats van het incident een man aan. Het betreft een 42-jarige inwoner van Terneuzen. Onderzocht wordt of en zo ja, wat de betrokkenheid van de man is met het incident.