Verdachten steekpartij herkenbaar op politiefoto’s

Verdachten steekpartij herkenbaar op politiefoto’s

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 13:40 uur

ROTTERDAM – Tijdens het zomercarnaval op zaterdag 29 juli wordt een man neergestoken op de Witte de Withstraat in Rotterdam.

De steekpartij vond plaats als gevolg van een vermoedelijke ruzie op die avond, in een drukke straat met uitgaansgelegenheden in het stadscentrum. Een 29-jarige Rotterdammer raakte gewond bij de steekpartij, die plaatsvond rond 22.45 uur. Het slachtoffer werd onmiddellijk naar een ziekenhuis overgebracht. De politie is momenteel op zoek naar vier verdachten en doet een oproep aan getuigen om zich te melden als ze de verdachten herkennen.

De politie heeft sporen en beeldmateriaal verzameld. Op de beelden is een man te zien die een mes vasthoudt en wordt verdacht van het steken. Opmerkelijk is dat deze man zijn shirt heeft uitgetrokken. De andere drie mannen worden verdacht van betrokkenheid bij openlijk geweld.

Foto’s: Politie