Man (41) gearresteerd na aanrijding en beroving van 76-jarige vrouw

Man (41) gearresteerd na aanrijding en beroving van 76-jarige vrouw

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 12:19 uur

DEN HAAG – De politie heeft woensdagavond rond 22.30 uur in de Spionkopstraat een 41-jarige man uit Poortugaal aangehouden als verdachte van de beroving op de Treublaan in Den Haag. Ook is de gestolen auto waarin hij tijdens de beroving reed, in de buurt teruggevonden. De verdachte zit op dit moment vast en wordt gehoord.

Een 76-jarige vrouw werd woensdagmiddag rond 15:00 uur op de Treublaan nabij het De Savornin Lohmanplein beroofd van haar tas en vervolgens aangereden. De verdachte vluchtte na de beroving in een gestolen zwarte auto van het merk Honda. Het slachtoffer is in zwaargewonde toestand vervoerd naar het ziekenhuis.

Twee politieagenten die onderweg waren naar het incident botsten op de Laan van Meerdervoort met een andere auto. Beide bestuurders van de auto’s raakten lichtgewond.