Grote brand bij loods, boerderijwinkel in de as gelegd door brand

Grote brand bij loods, boerderijwinkel in de as gelegd door brand

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 19:36 uur

DRONGELEN – In een boerderijwinkel bij aan agrarisch bedrijf aan de Molensteeg in Drongelen woedt donderdagavond een grote brand.

De brandweer is met groot materieel ter plaatse gekomen. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de keuken van de boerderijwinkel, die gevestigd is in een loods meldt Omroep Brabant. De loods is volledig verwoest is door de brand. De brandweer is momenteel bezig met het bestrijden van het vuur om te voorkomen dat het zich uitbreidt naar aangrenzende gebouwen. Direct naast het brandende pand bevindt zich een andere loods. Op hetzelfde terrein staat ook een woonhuis.

Het blusproces kan nog geruime tijd in beslag nemen. De straat is afgesloten.

Foto FPMB / Erik Haverhals