Vrachtauto botst achterop personenauto

Vrachtauto botst achterop personenauto

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 16:41 uur

SCHIJNDEL – Op woensdagmiddag vond het ongeval plaats omstreeks 15.40 uur op de Boxtelseweg N618 ter hoogte van Fabuola pannenkoekenhuis in Schijndel.

Een vrachtwagen en een personenauto zijn deze middag op de Boxtelseweg met elkaar in aanrijding gekomen. Als gevolg van de botsing kwam de auto op het nabijgelegen fietspad terecht. De vrachtwagen bevond zich op de rijbaan, waarbij beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd, terwijl in de personenauto een moeder en twee kinderen aanwezig waren. De bestuurster van de personenauto en een van de kinderen zijn met onbekende verwondingen met spoed per ambulance vervoerd. Beide voertuigen zullen worden geborgen.

De politie begeleidde het verkeer om het ongeval heen via het andere fietspad. De weg was gedurende een korte tijd afgesloten.

Foto’s: Sander van Gils