UPDATE: Levenloos lichaam aangetroffen, forensische opsporing doet onderzoek

UPDATE: Levenloos lichaam aangetroffen, forensische opsporing doet onderzoek

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 20:55 uur

GASSELTE – Op de Hambroeksdijk tussen Gasselte en Gasselternijveen is woensdagavond een overleden persoon aangetroffen.

Voorbijfietsende leden van de carnavalsvereniging “Meul’ndobbegie” uit Gasselte en andere passerende personen, die onderweg waren naar het festivalterrein Boerenrock, boden eerste hulp aan het slachtoffer door direct te beginnen met reanimatie. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen, waaronder het mobiel medisch team dat met een helikopter arriveerde.

De persoon is ter plaatse overleden. De forensische opsporing van de politie is ook ter plekke en onderzoekt of het overlijden medische oorzaken had dan wel veroorzaakt werd door een ongeval. Vanwege het lopende onderzoek is de Hambroeksdijk afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Foto’s: Van Oost Media