Twee gewonden bij steekpartij, één verdachte aangehouden

Twee gewonden bij steekpartij, één verdachte aangehouden

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 22:27 uur

AMSTERDAM – Bij een vechtpartij in Amsterdam zijn minstens twee personen gewond geraakt. Een van hen heeft een steekwond opgelopen. Er is ook een verdachte gearresteerd in het park.

Rond 21.20 uur ontving de politie een melding van het incident. Agenten troffen vervolgens twee slachtoffers aan in het Vondelpark, waarvan één met steekwonden. Kort daarna heeft de politie ook een verdachte gearresteerd in de buurt van het Openluchttheater. Over de aard van het letsel van het andere slachtoffer kon een woordvoerder van de politie nog geen details geven meldt AT5. De slachtoffers worden momenteel behandeld in ambulances en zullen later naar het ziekenhuis worden overgebracht.

De politie heeft de omgeving van het incident afgezet.