Vader en zoon neergeschoten in shoarmazaak

Vader en zoon neergeschoten in shoarmazaak

Geplaatst op 13 augustus 2023, om 08:09 uur

RIDDERKERK – In shoarmazaak Sharon, gevestigd aan de Ringdijk in Ridderkerk, heeft zich rond middernacht een incident voorgedaan waarbij sprake was van zowel een steekpartij als een schietincident.

Volgens een getuige ontstond er een conflict tussen een vader en een zoon enerzijds, en een groepje jongeren anderzijds. Binnen dit geschil zou de vader een mes hebben gehanteerd. Hierop volgden drie schoten door de jongeren, waarvan er één kogel een raam van de shoarmazaak doorboorde.

Zowel de vader als de zoon liep verwondingen op en werd voor medische behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De dader die de schoten loste, wist te ontkomen. Het conflict zou te maken hebben met een eerder incident van beroving.

Foto’s: Jbmedia