Meerdere tieners gewond door steekpartij

Meerdere tieners gewond door steekpartij

Geplaatst op 11 augustus 2023, om 12:22 uur

EDE – Donderdagavond vond er een vechtpartij plaats in de Van Der Hagenstraat in Ede, waarbij meerdere mannen gewond zijn geraakt. De betrokkenen zijn twee 19-jarige mannen en één 18-jarige man, allen afkomstig uit Ede.

De politie kreeg omstreeks 21.15 uur een melding over een mogelijke steekpartij. Bij aankomst troffen ze één van de gewonde 19-jarige mannen aan. Hij was op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost gegaan voor behandeling van zijn verwondingen.

Later bleek dat nog twee andere mannen zich met steekwonden bij het ziekenhuis hadden gemeld. Ook zij bleken betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. De verwondingen van alle mannen zijn behandeld en ze zijn inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

De aanleiding voor de vechtpartij is nog onduidelijk. Het politieonderzoek naar het incident is nog in volle gang.

Foto: Persbureau Heitink