Mannen uit Georgië stelen 53 flessen zonnebrand in supermarkt

Mannen uit Georgië stelen 53 flessen zonnebrand in supermarkt

Geplaatst op 11 augustus 2023, om 16:25 uur

TILBURG – Twee winkeldieven zijn donderdagmiddag mede dankzij alert winkelpersoneel en twee klanten op de Gelrebaan door de politie aangehouden. Zij hadden 53 flessen zonnebrand met een winkelwaarde van 576 euro gestolen uit een discount supermarkt aan de Ringbaan Oost. Het gaat om twee mannen (36 en 38 jaar) uit Georgië. De politie onderzoekt of er sprake is van mobiel banditisme. Het duo is in verzekering gesteld.

De politie kreeg donderdag omstreeks 17.30 uur een melding dat bij een supermarkt aan de Ringbaan Oost twee winkeldieven waren betrapt. Ze hadden geweigerd om bij de uitgang hun tassen te openen en waren daarna op de vlucht geslagen. Een van de medewerkers en twee klanten waren met hun auto achter de mannen aangegaan. De dieven werden op de Gelrebaan achterhaald. Ze hadden hun rugtassen met daarin de gestolen flessen zonnebrand in de bosschages gegooid. De verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Ze zijn al eerder met de politie in aanraking geweest ter zake winkeldiefstal en zijn niet in Nederland ingeschreven.