Groot drugslab gevonden, arrestatieteam pakt man op

Groot drugslab gevonden, arrestatieteam pakt man op

Geplaatst op 10 augustus 2023, om 21:14 uur

BREDA – Op donderdag heeft de politie een groot actief drugslab aangetroffen in een voormalige bakkersfabriek aan de Ettensebaan in Breda. Een verdachte werd gearresteerd door een speciaal arrestatieteam terwijl hij bezig was met het produceren van drugs.

Volgens een politiewoordvoerder werd het drugslab in de loop van de middag ontdekt na intensief speurwerk. Het arrestatieteam ging het pand binnen met beschermende kleding vanwege mogelijke gevaarlijke stoffen die vrij konden komen.

Politie-experts zijn momenteel ter plaatse en voeren onderzoek uit. Het gebouw werd voorheen gebruikt als bakkersfabriek en stond lange tijd leeg. Onlangs heeft de gemeente besloten het pand te slopen om plaats te maken voor een nieuwe woonwijk.

De ontmanteling van het drugslab zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Foto’s: Perry Roovers