15 jarige jongen gewond na steekpartij

15 jarige jongen gewond na steekpartij

Geplaatst op 10 augustus 2023, om 22:16 uur

RHOON – Donderdagvond heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Anthony van Hobokenstraat. Hierbij is een 15-jarige jongen uit ’s Gravenhage gewond geraakt. De politie heeft drie jonge mannen aangehouden en doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident.

Wanneer de agenten aankomen bij het slachtoffer treffen zij hem aan met meerdere verwondingen, hij is aanspreekbaar. Er werd een signalement verspreid waardoor even later drie jonge mannen,  werden aangehouden op de Zwaardijk in Poortugaal. Twee van 15 uit Rotterdam en Dordrecht en één van 14 uit Spijkenisse. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident, wat hun rol daarin is geweest moet worden onderzocht.

Getuigen gezocht
Ondanks de aanhoudingen gaat het onderzoek gewoon door. Heb je (camera)beelden of weet je meer of dit incident? Neem dan contact met op met de politie via 0900-8844. Je kan ook anoniem jouw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wat doet Meld Misdaad Anoniem met mijn melding?