Verdachte van steekincident meldt zichzelf bij politie

Verdachte van steekincident meldt zichzelf bij politie

Geplaatst op 9 augustus 2023, om 17:30 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – De verdachte van een steekincident gisteren in Capelle aan den IJssel heeft zich gemeld bij de politie. Hij is aangehouden. Bij het incident raakte een man gewond.

Rond 18.50 uur liep een 39-jarige Capellenaar op de Fidelio bij de kruising met de Henry Moorepassage toen hij een kennis tegenkwam waar hij eerder ruzie mee had gehad. Ze raakten in gevecht waarbij het slachtoffer gewond raakte aan zijn hand en schouder. Het slachtoffer rende er daarna vandoor. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis waar hij na behandeling werd ontslagen.

Direct na het incident gingen agenten langs adressen waar de verdachte mogelijk verbleef. Daar werd hij niet aangetroffen. Wel lukte het contact met hem op te nemen. Daarop meldde hij zich bij de politie. De man, een 46-jarige man uit Capelle, is aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.