Gewonde bij ongeval, traumahelikopter landt te midden van publiek

Gewonde bij ongeval, traumahelikopter landt te midden van publiek

Geplaatst op 9 augustus 2023, om 19:15 uur

AMSTELVEEN – Tijdens werkzaamheden in een winkelpand van Stadshart Amstelveen raakte iemand woensdagmiddag ernstig gewond.

Een Mobiel Medisch Team bood ter plaatse hulp, nadat een traumahelikopter op het uitgestrekte rode plein was geland. De politie heeft bevestigd tegen NH dat het om een arbeidsongeval gaat en heeft geen verdere informatie verstrekt. De arbeidsinspectie zal een onderzoek instellen om de omstandigheden van het incident te achterhalen en eventuele fouten te identificeren die tot het ongeluk hebben geleid. De huidige toestand van het slachtoffer is onbekend, wel is deze met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De traumahelikopter landde te midden van het winkelende publiek, wat tot aanzienlijke belangstelling leidde, vooral bij aanwezige kinderen.