Vrachtwagens vliegen in brand na botsing

Vrachtwagens vliegen in brand na botsing

Geplaatst op 8 augustus 2023, om 15:55 uur

PERNIS – Op de Vondelingenweg in Pernis heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden met twee vrachtwagens. Beide vrachtwagens vatten vuur na het ongeval. De chauffeurs wisten op tijd uit hun vrachtwagens te komen en hebben het alarmnummer 112 gebeld.

De brandweer arriveerde met meerdere voertuigen en schaalde op naar Middelbrand. Beide bestuurderscabines zijn volledig verwoest door de brand. De brandweer slaagde erin te voorkomen dat de aanhanger achter een van de voertuigen eveneens in brand vloog. Gedurende korte tijd kwam er aanzienlijke zwarte rook vrij. Er deden zich geen verwondingen voor en de chauffeurs wisten zichzelf tijdig in veiligheid te brengen. De brand zorgde voor aanzienlijke rookontwikkeling die goed zichtbaar was in de omgeving. De politie heeft een onderzoek gestart naar het verkeersongeval.