Verdachte betrokken bij steekpartij meldt zich op politiebureau

Verdachte betrokken bij steekpartij meldt zich op politiebureau

Geplaatst op 8 augustus 2023, om 13:34 uur

AMERSFOORT – Dinsdagochtend heeft de politie een 38-jarige man uit Amersfoort gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij een steekincident dat afgelopen weekend plaatsvond in dezelfde stad. Bij dit incident in de Lambert Heijnricsstraat raakte een 45-jarige man uit Amersfoort gewond. De verdachte heeft zichzelf bij de politie aangegeven.

Na het steekincident, dat zich voordeed in de nacht van zaterdag op zondag, had de politie snel een vermoedelijke verdachte geïdentificeerd. Deze persoon was gevlucht en kon daardoor nog niet worden aangehouden. Getuigen werden op basis van het signalement verzocht om informatie te verstrekken. Hoewel het slachtoffer inmiddels in stabiele toestand verkeert, blijft hij nog in het ziekenhuis.

De man is onmiddellijk gearresteerd en zal worden ondervraagd.

facebook