Team Parate Eenheid ingezet na steekpartij, man gewond, verdachte voortvluchtig

Team Parate Eenheid ingezet na steekpartij, man gewond, verdachte voortvluchtig

Geplaatst op 8 augustus 2023, om 23:01 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een man is dinsdagavond gewond geraakt bij een steekincident op de Nabucco in Capelle aan den IJssel.

De man raakte in conflict met een andere persoon en werd hierbij gestoken. Ambulancepersoneel heeft hem onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het lopende onderzoek ontving de politie informatie dat de vermoedelijke dader zich in een woning aan de Parsifal zou kunnen bevinden. Het Team Parate Eenheid (Team Parate Eenheid is een speciale eenheid in de regio Rotterdam. Zij zijn een team agenten die zijn getraind om onder moeilijke omstandigheden hun werk te kunnen doen) werd met spoed ter plaatse geroepen.

De leden van het Team Parate Eenheid hebben de genoemde woning doorzocht, maar troffen alleen een vrouw aan die niets met het steekincident te maken had. De politie zet het onderzoek naar het voorval voort.