Zwaargewonde bij ongeval op grensovergang

Zwaargewonde bij ongeval op grensovergang

Geplaatst op 6 augustus 2023, om 21:53 uur

BARNFLAIR – Op de Ter Apeler Straße, nabij het Groningse Barnflair, net over de grens in Duitsland, hebben twee auto’s een botsing gehad. Hierbij raakte een Duitse bestuurder ernstig gewond, meldt de Duitse politie.

Bij het ongeval was ook een auto met een Nederlands kenteken betrokken. De inzittenden liepen lichte verwondingen op, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Het exacte aantal betrokken personen is niet bekend. Een reddingshelikopter werd ingezet en hulpdiensten van beide kanten van de grens kwamen snel ter plaatse om eerste hulp te bieden.

Vanwege het ongeval is de weg tijdelijk afgesloten. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Foto’s: Van Oost Media