Bestuurder gaat er vandoor na botsing tegen boom

Bestuurder gaat er vandoor na botsing tegen boom

Geplaatst op 6 augustus 2023, om 14:54 uur

HELVOIRT – Op zondagochtend is er een auto tegen een boom gecrasht op de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt, nabij de kruising met ’t Hoog. De impact van de aanrijding brak een groot deel van de boom af, waardoor het op de weg terechtkwam. Toen de hulpdiensten arriveerden, was er niemand meer bij de auto aanwezig. Een persoon kwam echter snel opdagen en plaatste een briefje op de auto met de boodschap dat een bergingsbedrijf gebeld was.

Toen een journalist ter plekke aan de persoon vroeg waar de bestuurder was, antwoordde diegene dat de bestuurder op dit moment niet kon verschijnen.

Het voertuig werd achtergelaten terwijl het grootste deel van de boom de weg blokkeerde. De politie arriveerde en een bergingsbedrijf sleepte de auto weg. De brandweer zaagde de boom kort en maakte het wegdek schoon. De weg moest deels worden afgesloten vanwege het incident. De politie onderzoekt de zaak en vermoedt dat de bestuurder mogelijk onder invloed was en daarom de plaats van het ongeval ontvluchtte.

Foto’s: Bart Meesters