Caravan vliegt al rijdend in brand

Caravan vliegt al rijdend in brand

Geplaatst op 4 augustus 2023, om 08:25 uur

OSS – De vakantie van een gezin is donderdagavond laat in Oss geëindigd in een drama. Toen ze bijna thuis waren vatte hun caravan rond 22.40 uur tijdens het rijden vlam op de Heihoeksingel ter hoogte van de Aldi supermarkt.

Het gezin twijfelde niet maar ging meteen over tot handelen. De caravan werd razendsnel afgekoppeld, een gasfles veiliggesteld en zoveel mogelijk eigendommen werden uit de caravan gehaald en in de berm gelegd. Daarna moest het gezin lijdzaam toekijken hoe hun geliefde caravan door de vlammen werd verwoest.

De brandweer was binnen enkele minuten ter plaatse en had de brand snel onder controle. Drie kinderen ontvingen van de brandweer een troostbeertje om een beetje van de eerste schrik te kunnen bekomen. Volgens de brandweer waren warmgelopen remmen van de caravan de oorzaak van de brand. Eén weghelft was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Gabor Heeres