Brand in babykamer zorgt voor schade aan woning

Brand in babykamer zorgt voor schade aan woning

Geplaatst op 4 augustus 2023, om 20:47 uur

WAALWIJK – De brandweer is vrijdag aan het einde van de middag op een brand afgegaan aan Villa Gagel in Waalwijk. Rond de klok van 17.15 uur kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een woningbrand binnen.

Een omstander ontdekte de brand, en was al met een blus poging begonnen. De brandweer moest nog wel een raam openbreken om binnen te kunnen komen om de brand te blussen. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis.

Voor de bewoonster is de brand extra zuur. Zij moet over drie weken bevallen en de babykamer was net klaar. Door de brand heeft de hele woning veel rookschade opgelopen. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend.

Foto FPMB / Erik Haverhals