Hoekwoning onbewoonbaar na brand

Hoekwoning onbewoonbaar na brand

Geplaatst op 3 augustus 2023, om 19:09 uur

VELP – Op donderdag aan het eind van de middag brak er brand uit in een hoekwoning aan de Casper Fagelstraat in Velp.

Om 17:30 uur werd het vuur ontdekt en werden de hulpdiensten opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer was de situatie opgeschaald naar middelbrand. Als gevolg van het incident zijn meerdere woningen een tijdlang ontruimd geweest. De brand veroorzaakte veel rook, waardoor de betreffende woning onbewoonbaar werd verklaard. Eén persoon raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De huidige toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Om de hulpdiensten de ruimte te geven om hun werk te doen, werd de straat afgesloten.

Foto’s: Roland Heitink/Ingezonden