Grote brand uitgebroken bij leverancier van potgrondmengsels en grondstoffen

Grote brand uitgebroken bij leverancier van potgrondmengsels en grondstoffen

Geplaatst op 3 augustus 2023, om 10:03 uur

AMSTERDAM – Bij een bedrijf aan de Ankerweg in het Westelijk Havengebied van Amsterdam is donderdagochtend een grote brand uitgebroken. De brandweer is massaal uitgerukt en er is een grote rookwolk te zien.

De eerste melding kwam even na 5.00 uur binnen. Tien minuten later werd er opgeschaald naar de melding ‘grote brand’ en nog tien minuten later naar ‘zeer grote brand’. Er zijn brandweermensen vanuit verschillende kazernes in en rond de stad opgeroepen. Ook zijn er twee ambulances ter plaatse.

De brand woedt bij een leverancier van potgrondmengsels en grondstoffen.

Foto’s: Michel van Bergen