Vrouw (65) overleden nadat ze met haar auto in het kanaal belandde

Vrouw (65) overleden nadat ze met haar auto in het kanaal belandde

Geplaatst op 1 augustus 2023, om 15:53 uur

BERLICUM – Een 65-jarige vrouw uit Erp is dinsdagavond overleden nadat ze eerder die dag met haar auto in het kanaal langs de N279 in Berlicum terechtkwam. Ze werd uit het water gered en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze uiteindelijk aan haar verwondingen bezweken.

De hulpdiensten waren dinsdag massaal aanwezig bij de Zuid-Willemsvaart in Berlicum. Een traumahelikopter landde langs het kanaal om medische hulp te verlenen. Hoe de vrouw met haar auto in het kanaal terechtkwam, is op dit moment nog niet duidelijk.

De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Sander van Gils