Dode en zwaargewonde na steekpartij in woning

Dode en zwaargewonde na steekpartij in woning

Geplaatst op 1 augustus 2023, om 12:16 uur

Amsterdam – Rond 08.45 uur heeft op de Robert Scottstraat in Amsterdam-West een dodelijk steekincident plaatsgevonden, waarbij twee personen ernstig zijn verwond. Eén slachtoffer is aan zijn verwondingen komen te overlijden. Zijn identiteit is tot op heden nog niet vastgesteld. Het andere slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Een verdachte, een man van 36 jaar uit Amsterdam, is buiten op straat aangehouden.

Hulpdiensten worden iets voor 09.00 uur massaal naar de Robert Scottstraat gestuurd na een melding van een heftig incident in een woning. Reanimatie mag helaas niet meer baten voor één van de slachtoffers. Het andere slachtoffer kon ondanks zijn verwondingen ontkomen en naar buiten rennen, waar hij door omstanders is opgevangen en daarna met spoed naar het ziekenhuis kon worden overgebracht. Tegelijkertijd kon de politie een man van 36 jaar aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij deze heftige gebeurtenis.

Foto’s: Inter Visual Studio