Automobilist crasht tegen boom en zit ruim een uur bekneld

Automobilist crasht tegen boom en zit ruim een uur bekneld

Geplaatst op 31 juli 2023, om 09:31 uur

BATHMEN/LAREN – Een automobilist is gewond geraakt bij een ongeluk op de Ooldselaan, tussen Bathmen en Laren. Het slachtoffer raakte bekneld en moest door de hulpdiensten uit het voertuig worden bevrijd.

Het ongeval vond plaats gisteravond rond 23.00 uur en de oorzaak is nog onbekend. De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd en kwam tegen een boom tot stilstand.

Om de beknelde automobilist te bevrijden heeft de brandweer een deel van de auto weggeknipt. Het slachtoffer kon na meer als een uur uit zijn auto gehaald worden, eb is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De exacte toedracht van het ongeval wordt onderzocht door de autoriteiten.

Foto’s: Ewan Spit/Persbureau Heitink