Veel schade bij aanrijding met Rolls-Royce, automobilist aangehouden

Veel schade bij aanrijding met Rolls-Royce, automobilist aangehouden

Geplaatst op 30 juli 2023, om 21:28 uur

AMSTERDAM – Zondagavond vond er een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes, nabij het Rembrandtpark. Het ongeval veroorzaakte aanzienlijke schade. De politie heeft een van de twee bestuurders aangehouden.

Het incident vond rond 18.30 uur plaats ter hoogte van de Orteliusstraat, waarbij een Rolls-Royce Cullinan en een Volkswagen Polo met elkaar in botsing kwamen. Na de botsing reed een van de auto’s over een fietsenrek waar fietsen geparkeerd stonden.

Een buurtbewoner vertelde aan AT5 dat hij een harde klap hoorde. Gelukkig raakte niemand gewond bij het ongeluk. Een politiewoordvoerder verklaarde dat ze zullen onderzoeken wat er precies is gebeurd en dat een van de automobilisten is aangehouden.

Foto’s: Inter Visual Studio