Auto vliegt in brand na botsing op A58, zeker één gewonde

Auto vliegt in brand na botsing op A58, zeker één gewonde

Geplaatst op 30 juli 2023, om 08:55 uur

OIRSCHOT – Zondagochtend vond er op de A58  rond 6.15 uur een verkeersongeval plaats met drie personenauto’s. Een van deze voertuigen, een hybride voertuig, vloog hierbij in brand. De snelweg tussen Moergestel en Oirschot werd volledig afgesloten. Terwijl de brandweer het vuur doofde hebben ambulancebroeders zich ontfermt over de slachtoffers.

Er is ten minste één persoon met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De in allerijl gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. Een andere auto lekte benzine, daar hebben brandweerlieden een opvangbak onder geplaatst.

Een bergingsbedrijf zal alle voertuigen afvoeren. De rijbaan licht bezaaid met brokstukken. Over de oorzaak van het ongeval is bij ons nog niets bekend.

Sander van Gils