Persoon bedolven onder lading ‘schoolboeken’

Persoon bedolven onder lading ‘schoolboeken’

Geplaatst op 29 juli 2023, om 08:01 uur

ZALTBOMMEL – Op vrijdagavond vond er een ongeval plaats bij het Post NL sorteercentrum aan de Doornepol in Zaltbommel. Een persoon raakte bekneld onder de lading van een vrachtwagen tijdens het openen van de wagen. Het slachtoffer was mogelijk de chauffeur van de vrachtwagen, die vermoedelijk postpakketten, waaronder schoolboeken, vervoerde.

Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en hebben het slachtoffer onder de lading vandaan gehaald. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt zijn bij het openen van de deuren van de vrachtwagen enkele rolcontainers met postpakketten uit de vrachtwagen gevallen, waardoor het slachtoffer bedolven raakte.

De situatie trok meerdere brandweervoertuigen, politie en een ambulance aan naar het sorteercentrum. Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer.

Foto’s: Bart Meesters | Meesters Multi Media