Vechtpartij tussen groep tieners leidt tot steekincident, slachtoffer spoorloos

Vechtpartij tussen groep tieners leidt tot steekincident, slachtoffer spoorloos

Geplaatst op 27 juli 2023, om 22:35 uur

HOOGVLIET – Op donderdagavond heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Langs de Baan in Hoogvliet Rotterdam.

Rond 20.15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het incident tussen het metrostation en een snackbar zouden twee groepen tieners met elkaar in gevecht zijn geraakt. Ook bleek er gestoken te zijn met een scherp voorwerp. Bij aankomst van de hulpdiensten vluchtten de groepen weg. De politie heeft de achtervolging ingezet en heeft tot nu toe twee personen kunnen aangehouden, hun betrokkenheid bij het incident is nog niet bekend.

Het slachtoffer dat gestoken is, was niet meer aanwezig toen de ambulancedienst en het MMT arriveerden. De hulpdiensten hebben in de omgeving gezocht naar het slachtoffer, maar hebben niemand aangetroffen. De politie heeft een onderzoek gestart naar het incident.