Grote brand bij timmerfabriek

Grote brand bij timmerfabriek

Geplaatst op 26 juli 2023, om 10:40 uur

HOOFDDORP- De brandweer is dinsdagavond in actie gekomen nadat er brand was uitgebroken in een Timmerfabriek in Hoofddorp.

De eigenaar van de fabriek kreeg 19:00 uur een inbraak alarm binnen waarna hij erachter kwam dat er brand in de fabriek aan de Graftermeerstraat was uitgebroken. Al vrij snel werd er opgeschaald naar zeer grote brand. Zwarte rookwolken trokken uit het pand. Een woordvoerder van de veiligheidsregio laat weten dat er een pallet in de fabriek in de brand stond. Vanwege de rookontwikkeling is een sportschool in de buurt ontruimd geweest.

Het vuur was snel onder controle en gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest.

Foto’s: Michel van Bergen