Fietser raakt onwel en belandt enkele meters onderaan de dijk

Fietser raakt onwel en belandt enkele meters onderaan de dijk

Geplaatst op 26 juli 2023, om 19:56 uur

OUD VOSSEMEER – Woensdagavond is een fietser onwel geraakt op het fietspad langs de Oud Vossemeersedijk in Oud Vossemeer.

De melding van het incident kwam omstreeks 18:30 uur bij de hulpdiensten binnen. In eerste instantie werden alleen de ambulancedienst en de politie ter plaatse gestuurd. Al snel riep het toegesnelde ambulancepersoneel de hulp in van de brandweer om het slachtoffer naar boven te tillen. De fietser reed vervolgens van de dijk af en kwam enkele meters lager onderaan de dijk terecht. Het slachtoffer is door de Thoolse brandweer naar boven geholpen en overdragen aan ambulancepersoneel.

Over de toestand van het slachtoffer worden geen verdere mededingen gedaan. Het overige verkeer had geen hinder van het incident.

Foto’s: Venema Media