Drie verdachten, twee 17-jarigen en één 19-jarige, aangehouden voor heterdaad inbraak

Drie verdachten, twee 17-jarigen en één 19-jarige, aangehouden voor heterdaad inbraak

Geplaatst op 26 juli 2023, om 15:40 uur

KATWIJK – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag drie verdachten aangehouden bij een woning aan de Boekhorststraat in Katwijk. 3mannen uit Leiden zijn die nacht aangehouden op heterdaad van een woninginbraak. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de inbraak.

Rond 02.45 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke woninginbraak. De politie is vervolgens naar de locatie gegaan. Eenmaal bij de woning in Katwijk werd er 1 verdachte in de tuin aangetroffen met een koevoet in zijn handen. Daarna heeft de politie in de woning twee verdachten op heterdaad aangehouden.

De verdachten zijn vervolgens meegenomen naar het politiebureau. Hier zijn zij ingesloten voor nader onderzoek. Het gaat om 2 17-jarige jongens uit Leiden en een 19-jarige man uit Leiden.