Gezin bruut overvallen, 78-jarige bewoner gewond

Gezin bruut overvallen, 78-jarige bewoner gewond

Geplaatst op 25 juli 2023, om 12:56 uur

Rijnsburg – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een brute overval op de bewoners van een woning aan de Vinkenweg, dit gebeurde in de vroege dinsdagochtend. Hierbij raakte een 78-jarige bewoner gewond. De recherche onderzoekt de zaak.

Rond 03.45 uur drongen meerdere gemaskerde mannen het huis binnen. Op dat moment sliep het echtpaar en ook hun zoon was aanwezig in de woning. De overvallers bonden de slachtoffers vast waarbij de 78-jarige bewoner en zijn zoon werden geslagen door de overvallers. Hierbij raakte de 78-jarige man gewond. De overvallers zijn daarna gevlucht rond 03.52 uur in nog onbekende richting. Vervolgens kon de politie rond 03.55 uur worden gealarmeerd. Het 78-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De recherche doet uitgebreid onderzoek.