Bestuurder bekneld na aanrijding met vrachtwagen

Bestuurder bekneld na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 24 juli 2023, om 15:00 uur

STADSKANAAL – Op maandagmiddag rond 13.30 uur vond er een ongeval plaats op de kruising Gedempte Vleddermond / Stelmaker in Stadskanaal. Het ongeval betrof een aanrijding tussen een vrachtauto en een personenauto. Beide voertuigen liepen zware schade op, waarbij de personenauto tot stilstand kwam tegen een schakelkast.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer, ambulance en politie, werden onmiddellijk opgeroepen en ter plaatse gestuurd. Eén persoon zat bekneld in de personenauto en moest door de brandweer en ambulancepersoneel uit het voertuig worden gehaald. Deze persoon is vervolgens voor nader onderzoek overgebracht naar de ambulance.

De ernst van het letsel is op dit moment niet bekend. Na een eerste onderzoek in de ambulance is de bestuurder van de personenauto overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden, daarom zal de politie een onderzoek instellen om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Persbureau Drenthe