Weer een beschonken automobilist die ravage veroorzaakt

Weer een beschonken automobilist die ravage veroorzaakt

Geplaatst op 22 juli 2023, om 11:55 uur

GRONINGEN – De bestuurder van een personenauto is zaterdagmorgen uit de bocht gevlogen. De man heeft te diep in het glaasje gekeken alvorens hij de weg op ging.

Het ongeluk gebeurde rond half negen op de kruising Eikenlaan met de Iepenlaan. De bestuurder kwam met aanzienlijke snelheid de bocht door en kon de auto niet langer onder controle houden. Hij vloog uit de bocht, schoot over het fietspad, door een perkje, ramde geparkeerde auto’s en kwam tot stilstand tegen een boom.

Volgens de politie heeft de man te veel gedronken en daarop is hij aangehouden. De bijrijder in het voertuig had eveneens flink gedronken. De ravage in de straat is flink. Overal liggen brokstukken en de geparkeerde auto’s hebben forse schade opgelopen. De brandweer kwam eveneens ter plaatse. Niemand raakte gewond, zover bekend zijn beide inzittenden overgebracht naar het politiebureau.

Gisteren ging het ook al mis met een beschonken automobilist in Groningen.