Man bedreigt kamergenoot met vuurwapen en wordt door AT aangehouden

Man bedreigt kamergenoot met vuurwapen en wordt door AT aangehouden

Geplaatst op 22 juli 2023, om 16:28 uur

VLISSINGEN – Een Arrestatieteam van de politie heeft vrijdag omstreeks 21.00 uur op de Torenstraat een 32-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij zou eerder op de dag op de Scheldestraat een 24-jarige kamerbewoner hebben bedreigd met een vuurwapen. Ook sloeg hij die man in het gezicht en vernielde hij de toegangsdeur van het pand.

Aanhouding
De politie kreeg de melding van de bedreiging pas later op de dag binnen. Camerabeelden bevestigden het incident. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om de verdachte die bekend staat als veelpleger buiten heterdaad aan te houden. Vrijdagavond werd hij gelokaliseerd op de Torenstraat alwaar hij door een Arrestatieteam is aangehouden.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De reden van het conflict is nog niet duidelijk. De politie is nog op zoek naar het vuurwapen.

Foto: Jeroen Stuve/ archief