Gezin met 4 jonge kinderen krijgen ernstig ongeluk, 10 bestuurders beboet vanwege filmen

Gezin met 4 jonge kinderen krijgen ernstig ongeluk, 10 bestuurders beboet vanwege filmen

Geplaatst op 22 juli 2023, om 13:44 uur

CASTENRAY – Vrijdagmiddag rond 16.45 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een verkeersongeval met letsel op de A73 ter hoogte van het Limburgse Castenray.

De politie, samen met diverse andere hulpdiensten, is met spoed ter plaatse gegaan. Bij aankomst bleek er een aanrijding tussen twee auto’s te hebben plaatsgevonden. Een van de auto’s sloeg hierbij over de kop en belandde in de berm. In deze auto zat een gezin met vier jonge kinderen, aldus de politie op zaterdag.

Omstanders, waaronder een vrachtautochauffeur, hebben de inzittenden uit de auto geholpen in afwachting van de hulpdiensten. Na onderzoek door ambulancepersoneel bleek er gelukkig niemand noemenswaardig letsel te hebben. De betrokkenen werden opgevangen in een nabijgelegen hotel.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval werden 10 bestuurders bekeurd die tijdens het rijden met hun telefoon foto’s of video’s maakten van het incident.