Gewonde bij incident in appartementencomplex

Gewonde bij incident in appartementencomplex

Geplaatst op 22 juli 2023, om 11:05 uur

BERGHEM- In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een incident plaats gevonden op begane grond van klein appartementencomplex aan de St. Willibrordusstraat in Berghem.

Twee ambulances, een traumahelikopter en meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse. De traumahelikopter is net buiten het dorp geland waarna arts en verpleegkundige met een politiebusje naar het incident zijn gebracht.

Eén slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, daarbij is een extra verpleegkundige van de tweede ambulance meegereden. Nadat de ambulances en het traumateam waren vertrokken is politie achtergebleven en heeft onderzoek gedaan. Zo werden door een agent panden in de omgeving met een zaklamp afgespeurd op zoek naar beveiligingscamera’s.

Foto’s Gabor Heeres